Molens Vanden Bempt Onze producten

Webshop

6-granen

mengeling van tarwe, rogge, haver, gerst, mais en spelt. Geeft een licht, niet te grof, bruin brood.


Bruine melen

Wij maken voor u wat u maar wil en dit vanaf 300 kg.


Dark

mengeling van tarwe, zonnebloempitten, rogge, soya, haver, lijnzaad, mais en getoaste mout. Geeft een zéér donker, niet te grof brood, zeer rijk aan smaak en aroma.


HAVENATA

onze specialiteit op basis van tarwe en haverzemelen, zodanig samengesteld dat het niet alleen uw cholesterol afbreekt maar hem ook afvoert. Geeft een crèmekleurig goed verteerbaar bruin brood.


Korn

mengeling van tarwe, zonnebloempitten, rogge, soya, lijnzaad, mais en getoaste mout. Geeft een overheerlijk zacht donker grof brood.


Meergranen M.G.M.

mengeling van tarwe, rogge, haver, lijnzaad en zonnebloempitten. Geeft een smaakvol grof, maar toch niet te donkerbruin brood.


Omega

mengeling van tarwebloem, haverzemelen, geel en bruin lijnzaad, sesamzaad, tarwevezels, blauwmaanzaad en gierst. Geeft een licht, zacht meergranenbrood.


Pompit (nieuw in ons gamma)

mengeling van tarwebloem, roggebloem, pompoenpitten, zonnebloempitten, roggevlokken, gerstevlokken, tarwevezels en mout. Geeft een zacht oranje-bruin brood.


Roggebloem

bekomen door het malen van de beste rogge.


Spelt

mengeling van tarwe en spelt. Geeft een lekker, zacht, lichtbruin brood.


Speltbloem

geeft een heerlijk brood met crèmekleur.


Sunny

mengeling van tarwe, getoaste soyavlokken en zonnebloempitten. Voor zij die én de smaak van soya én de zachte smaak van zonnebloempitten willen.


Tarro

mengeling van tarwebloem, roggemeel, roggebloem en zuurdesem. Geeft een lichtgrijs brood met een zachte zuurdesemsmaak.


Zoekfunctie